O NAMA

GR „Galvanometal

osnovana je 1967. godine u Grad Stalaću, od strane Aćimović Milorada pod prvobitnim nazivom “ GALVANOTEHNA“ . Vlasnik i osnivač Aćimović Milorad je odlučio da dvadeset pet godina radnog iskustva u fabrici “ Prva Petoletka “ preusmeri na kreiranje, razvoj i unapređenje sopstvenog biznisa, koji se i dan danas prenosi sa kolena na koleno. Na počeku svog rada GALVANOTEHNA je predstavljala prvu i jedinu samostalnu radionicu koja je, sa tada samo troje radnika, pružala vrhunske usluge tvrdog hromiranja.

1987. godine, GALVANOTEHNA prelazi pod rukovodstvo Marjanović Gordane, ćerke osnivača, pri čemu menja svoj naziv u GALVANOMETAL, pod kojim i danas posluje.

2016. godine Galvanometal preuzima Nikola Marjanović, Gordanin sin. Razvoj GALVANOMETALA pratilo je konstantno unapređivanje procesa obrade, proizvodnje, obnavljanje opreme i proširivanje kapaciteta.

Danas Galvanometal raspolaže sa :

· tri kade, dimenzija 5m i f1100mm
 · brusilicom za okruglo brušenje do 3000mm             f500mm,
· mašinama za strugarsku obradu
· glodalicama-bušilicama,
· mašinama za poliranje,
· i ostalim alatnim mašinama i sitnim alatima.
· kran/dizalicom kapaciteta 6t,

Galvanometal je implementirao sistem menadzmenta kvaliteta 9001:2015, takodje poseduje sertifikat  mašinskog fakulteta u Nišu, kao i laboratorijske izveštaje tvrdoće i kvaliteta hroma akreditovane laboratorije.